outplacement

ZZPayment ®

Dé combinatie van boekhouding en commerciële ondersteuning.

Als ondernemer kies je bewust voor zelfstandigheid. Je staat voor je vak, hebt een eigen aanpak en bent er voor de klant. Uiteindelijk wil je dat jouw bedrijf succesvol wordt. Om dit te realiseren, is het zaak om de juiste keuzes te maken, zowel commercieel als financieel. De ervaren bedrijfsadviseurs van Haver kunnen je hierbij ondersteunen.

Haver begrijpt je en ondersteunt je met een eigen aanpak; ZZPayment ®

Contact

Een eigen bedrijf starten vanuit een uitkering?


Haver is een gecertificeerd UWV partner. Indien je er over denkt om vanuit een uitkeringssituatie (oa  ZW, WIA, WAO, Wajong, Bijstand) een eigen bedrijf te starten, oriënteer je dan eerst bij Haver. In een vrijblijvende intake worden de mogelijkheden besproken. In sommige gevallen voorziet het UWV WERKbedrijf of de gemeente in de kosten van het begeleidingstraject.

Na een vrijblijvend oriëntatie-gesprek wordt er samen met jou aan een plan gewerkt, welke geaccordeerd dient te worden door het UWV WERKbedrijf of gemeente (zij gaan dan de kosten betalen). Wordt er gestart vanuit een ZW/WAO/WIA – uitkeringssituatie dan wordt extra gekeken naar hoe het staat met je gezondheid, of deze geen te grote belemmering vormt om als zelfstandig ondernemer te functioneren.

We kijken dan niet alleen naar de huidige situatie, maar ook naar wat het werk op termijn met je gezondheid zou kunnen doen. Zowel voor, tijdens als na de start van je bedrijf heb je als ondernemer aan Haver een professionele sparringpartner. Voor het maken van een ondernemingsplan, commercieel advies, het vergroten van uw netwerk of het volgen van een vaardigheidstraining, ben je bij ons aan het juiste adres.

Mail ons voor een vrijblijvende afspraak op info@haverbv.nl of ga naar contact.

Contact